Moments of Light

Blog

Moederdag blijft het perfecte moment om je moeder te verwennen en 9 mei is het alweer zover. Verras jouw liefste mama op Moederdag met een persoonlijk cadeau en show your mama some loveDaarom heb ik een klein lijstje gemaakt van mijn top vijf moederdagcadeaus om te geven (en misschien te krijgen). 

Lees meer...

Ik stond eens in mijn eentje op een beurs in Zweden. Mijn stand was verstopt in het verste hoekje van het gigantische gebouw en ik keek uit tegen een kale muur. Er. Kwam. Geen. Kip. Na weer een dag zonder bezoekers, had ik het gehad en wilde ik stoppen.

Lees meer...

Mijn zus heeft een jaar in Amerika gestudeerd. Toen ik haar daar opzocht, ontmoette ik Ben op een feestje. Een knappe, grote, gespierde zwemmer met blonde krullen. We weken niet van elkaars zijde en toen het feest afgelopen was, klommen...

Lees meer...

Moments of Light gaat over het stilstaan bij bijzondere momenten, vandaag, op International Women's Day, schrijf ik een brief aan mijn dochter Pomme. Over verwachtingen van anderen over hoe het hoort om vrouw te zijn overboord te gooien, vastgeroeste denkpatronen doorbreken, mijn dromen najagen door 'ja' te zeggen tegen nieuwe dingen die me energie geven, maar waar ik tegelijkertijd bang voor ben. Voor jou. Voor mij.

Lees meer...

Nederlands