Moments of Light

Top 5 Moederdag cadeaus om te geven (en misschien te krijgen)

Top 5 Moederdag cadeaus om te geven (en misschien te krijgen)

Moederdag blijft het perfecte moment om je moeder te verwennen. Verras jouw liefste mama op Moederdag met een persoonlijk cadeau en show your mama some love.

Zondag 9 mei is het moederdag. Een mooi moment om alle mama's even in het zonnetje te zetten. En dan bedoelen we niet alleen je eigen moeder. Nee... Iedere mama om wie jij veel geeft, die elke dag weer opnieuw haar stinkende best doet, verdient een reminder dat ze hem rockt. Dus ook jijzelf. 

Daarom heb ik een klein lijstje gemaakt van mijn top vijf moederdagcadeaus om te geven (en misschien te krijgen).

 

 1. 'Mommy You're My Rock' Big Giftwrapped Candle Deze kaars is een hommage aan de mama. De Moments of Light signature kaars is verpakt op de one-of-a-kind Moments manier en een feestje an sich. De kaars is verrijkt met houtige noten, poederige rozen, musk, vanille, bergamot en Ylang Ylang, beter bekend als de koningin onder de bloemen vanwege de zachte, elegante geur. 

34,95 euro | Ga naar het product

 

 2. 'You're Golden' Big Giftwrapped Candle Van slapeloze nachten tot de liefste knuffels. Moeders zijn absoluut goud waard. Bij de Moments 'You're Golden' kaars spat de liefde voor alle mama's er vanaf en daarom is dit één van onze favoriete moederdagcadeaus. 

34,95 euro | Ga naar het product

 

 3. 'Moments of Relaxation' Badzout Geef een momentje voor jezelf cadeau met dit heerlijke selfcare product uit ons Bath & Body lijn. Het badzout zit in een mooie glazen apothekersfles, een ware eyecatcher voor iedere badkamer. De fles is gevuld met zout uit de dode zee, magnesium en echte rozenblaadjes. Het ontspant je spieren en maakt iedere mama rustig na een drukke dag. Als dit geen goed moederdagcadeau is... 

vanaf 49,95 euro | Ga naar het product (je kunt kiezen uit een 1 of 2 literfles)

 

4. Memoires Bois de Santal Roomspray Dit cadeau is altijd goed. Een paar spraytjes van de Memoires Roomspray tovert elke woonkamer of slaapkamer om tot een zenparadijs. Iedereen die deze geur gekocht heeft, is het unaniem eens: Dit is sandalwood heaven. In het doosje hebben we een kaartje verstopt met de tekst 'Love' waar je nog een lieve, persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Of je het nu voor jezelf houdt of weggeeft als cadeau, het is een ode aan alle mama's.

29,95 euro | Ga naar het product 

 

 

5. 'Love' Scented Mini Candle Wat houden we toch van onze mini candles. Waarom? Je kunt de kaars bijvoorbeeld makkelijk meenemen in de picknickmand voor een romantisch diner in het park of in de koffer stoppen voor op reis, zodat je zelfs na een avond krijsende kinderen en mislukte spaghetti toch nog een relaxmomentje kan creëren. Because love conquers all, dear mom.

9,95 euro | Ga naar het product 

Bekijk hier alle Moederdag cadeaus.

 

Nederlands