Moments of Light

Een frisse wind door het huis met interieur stylist Odyvet

Odyvet

Some like it, some don’t. We zijn veel meer thuis dan normaal en om er écht een fijne plek van te maken is nog best wel een kunst. Laat @odyvet die kunst nu heel goed onder de knie hebben. We vroegen haar naar tips om er thuis een feestje van te maken.

  1. Probeer je dag altijd te beginnen met positieve gedachten en denken in mogelijkheden. Dit zie je misschien niet direct in je huisje, maar dit helpt wel om een fijne sfeer te creëren. Wat daarbij hoort? Muziek! Van klassiek tot Ibiza Lounge. “Als ik zin heb ik een bepaalde sfeer, zet ik muziek op.” En geloof me, dat maakt zo’n verschil

  2. Een huis blijft een huis, dus richt het niet in als kantoor. Zelfs als je klein woont, probeer er iets gezelligs van te maken. Leuke bakjes voor papierwerk, koop geen traditioneel bureau maar tik bijvoorbeeld een oude tafel op de kop, verf ‘m een fijn kleurtje en zorg voor veel groen op je werkplek

  3. Lucht je huis iedere dag! En houdt het opgeruimd.

  4. En na het luchten? Een luxe geurkaars aan of sprayen met een heerlijke roomspray. Een huis moet altijd fris zijn en lekker ruiken. Odyvet haar favoriete producten? De diffuser, roomspray en luxe geurkaars van de Memoires collectie!

    Shop hier de Memoires Collectie
  5. Probeer je altijd fris aan te kleden en je haren te doen. Dat helpt enorm om thuis een positief gevoel te creëren.

  6. Maak er thuis een beleving van! Je mag iemand uitnodigen, dus doe dit! Nodig je beste vriend of vriendin uit en doe iets extra’s. Met een leuke film, hapjes of popcorn heb je zo een leuke home cinema avond. Of wat dacht je van een avondje restaurant spelen? Dat hoeft niet moeilijk te zijn, gezellige kaarsen aan bij het eten doen al een hoop en probeer eens een gerecht te maken zoals je in je lievelings restaurant eet!
Nederlands