Moments of Light

5 cadeaus om te geven (en misschien te krijgen) tijdens de lockdown

5 cadeaus om te geven (en misschien te krijgen) tijdens de lockdown

Ik hou ervan om mijn vrienden en familie eraan te herinneren dat ik aan hun denk. Vooral op de onverwachte momenten stuur ik graag een reminder met een persoonlijk berichtje of een klein cadeautje.

Het is het gebaar dat telt. Een heerlijk geurend cadeau, met zorg uitgezocht, zal sowieso elke dag gebruikt - en dus gewaardeerd - worden. Zeker het begin van dit jaar, nu iedereen veel binnen zit is een lekker ruikende roomspray, geurkaars of scrub in bag altijd welkom.

Daarom heb ik een klein lijstje gemaakt van mijn top vijf cadeaus om te geven (en misschien te krijgen) tijdens de lockdown.

It's time for some lockdown lovin'.

 

 

Nederlands