Moments of Light

Moments of Light goes Ibiza met Miroesja Peeperkoorn

Uitbreiding voor Moments of Light met Miroesja Peeperkoorn als 'representante local' op Ibiza.

De ontmoeting...

Een paar jaar geleden liep ik de afdeling op van mijn toekomstige collega's van de krant METRO. Tussen vijf mannen zat één meisje met een enorme bos mooie krullen. Ze had dezelfde laarzen aan als ik.

En toen...

Vier maanden samenwerken met haar bleken genoeg voor een jarenlange vriendschap ondanks een fysieke afstand van 2000 kilometer. Ze vertrok naar Ibiza.

En nu...

Miroesja schrijft haar eerste boek. Daarnaast is ze model én verantwoordelijk voor Moments of Light op Ibiza.

Haar eerste klant heeft ze al binnen gehaald; Het beroemde Atzaro Agroturismo verkoopt de Moments of Light geurkaarsen in hun Spa Shop.

Tijd voor een paar vragen aan één van mijn grootste inspiratiebronnen. 

Je woont al een paar jaar op Ibiza, wat heeft jou daar gebracht?
Een oude camper, gekocht in Friesland, met bijna twee ton op de teller. 
Het idee om in meer ontspanning en met meer zon te leven was in de basis afkomstig van mijn halfspaanse vriend. 
 
Top 3 favoriete hang-outs op Ibiza?

Strand Niu Blau: bij ons om de hoek, waar we een aantal ochtenden per week sporten om vervolgens af te koelen in de zee. 

Beach House: hier móet ik zo nu en dan gewoon even met de voetjes in het zand dansen! 

Agroturismo Atzaro: Ver weg van de bewoonde wereld, omgeven door een sinaasappelboomgaard, ligt de eeuwenoude familie-finca Atzaró.  De sfeer en de rust die deze plek uitstraalt, omvat wat Ibiza voor mij betekent.

 

Een oase van rust, waar de geuren van sinaasappelbloesem, rozemarijn en lavendel bijdragen aan een ultiem gevoel van ontspanning. 
Deze idyllische spa is een mix van Ibiza, Afrika en Azië.
Atzaró is populair en wordt al jaren gebuzzt als de beste spa van het eiland.
Wat is je fijnste herinnering aan het eiland tot nu toe?
Dat is moeilijk kiezen, zeg! Maar ik denk toch wel het ontvangen van mijn 88-jarige oma. Nog nooit in haar leven gevlogen, maar zij ging toch eens kijken wat die kleindochter van haar hier toch allemaal doet. De trots in haar ogen is geweldig om te zien. 
 
De Moments of Light Collectie bestaat uit verschillende 'moments' die je met elkaar wilt delen of zelf bij stil wilt staat. Wat is jouw favoriet en waarom?
Mijn favoriet is absoluut het Fuck it-moment! Beslissingen die gemaakt zijn vanuit dit principe (angst loslaten; hoppa die comfortzone uit) zorgen voor de meeste groei voor jezelf en inspiratie voor de mensen om je heen. 
 
Tot slot: Wat is de sleutel tot geluk?
Voor mij is dat: ervoor openstaan om elke dag dat moment te ervaren van dankbaarheid waarbij mijn onderbuik gloeit en er een glimlach op mijn gezicht verschijnt.
Dank je Miroesja! 

Volg de avonturen van Moments of Light ook via Instagram
@moments_nl
Nederlands