Moments of Light

Internship

Creative Marketing & Design Stage

Wat?
Moments of Light is een lifestyle brand met een collectie geurkaarsen en bad & body producten; een lust voor het oog, een genot voor je neus, en zacht voor je huid.  Het bedrijf is opgericht door Anne-Floor Sinnige. Haar droom was producten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat mensen betekenisvolle momenten met elkaar delen. Mooie momenten van vriendschap, dankbaarheid en liefde, maar ook als het even tegen zit, en je er voor iemand wilt zijn. Bij elk product zit een gedichtje of tekst dat het moment beschrijft.

De meeste producten worden lokaal met de hand gemaakt met veel natuurlijke ingrediënten.

We verkopen onze producten van Hawaii tot Hongkong en van IJsland tot Senegal aan conceptstores, interior shops en warenhuizen, zoals Anthropologie in London

Waar :

Laren; ons kantoor zit precies tussen het bos en de hei.
Niet verkeerd, he? 

Werkzaamheden:


Wat vragen wij van jou?

Wat bieden we jou?
Een plek waar je al je creatieve ideeën kwijt kunt, waar je kunt lachen, waar je je handen uit de mouwen steekt, waar je fouten mag maken en waar je je kunt ontwikkelen in je eigen tempo met goede begeleiding en een stagevergoeding. 

Wanneer?
September 2020 tot Maart 2021, 3 à 5 dagen in de week voor een minimum periode van 4 maanden.

Kom je bij ons?

Leuk! We horen graag meer over je! Stuur ons je CV + motivatie + een linkje naar je Instagram profiel vóór eind juli 2020 naar annefloor@momentsoflight.nl of bel op +31(0)612043520 voor meer informatie.
Leuk iets van je te horen!

Language
English
Open drop down