Moments of Light

Daily Poetry in Den Bosch

Wie door de Vughterstraat in Den Bosch loopt zal het niet snel ontgaan. 'Daily Poetry', staat er getekend met witte letters op het raam van deze creatieve huiskamer vol interieur schatten. Maar wie zitten er achter dit prachtige concept?

Wij, Britt (24) en Sander (27) zijn Daily Poetry echt met z’n tweetjes gestart. Sander was al afgestudeerd aan de opleiding Vrijetijdsmanagement en we hadden al langer het idee om samen iets moois op te starten. We zijn allebei vrij ongeduldige mensen en vinden ook dat je soms gewoon dingen moet doen! Niet wachten op het juiste moment, totdat je alles perfect kan of weet. Want die tijd breekt eigenlijk nooit aan. En je leert vooral door te doen.

 

We wilden eigenlijk met een webshopje beginnen maar toen hoorde we via via over de Urban Shopper op Strijp-S in Eindhoven. Toen ging het eigenlijk al meteen best goed en hebben we een grotere ruimte gehuurd in de Urban Shopper. Vervolgens een jaar later hebben we een tweede vestiging geopend in Den Bosch! 

Waar staat Daily Poetry voor?

Daily Poetry zijn wij eigenlijk gestart om onszelf ook iets te leren. Daily Poetry staat voor genieten van de kleine dingen in het leven. En dat we soms niet zien, maar ze er iedere dag weer zijn. Even de tijd nemen om stil te staan en niet alleen maar te rennen in deze drukke tijd waarin we leven. Wij proberen een kleine bijdrage te leveren met onze producten aan deze fijne momentjes. Dus een mooi tijdschrift om even rustig in te lezen, pennen en notitieboekjes om je dromen in op te schrijven, iemand weer ouderwets een kaartje sturen of de tafel waaraan je gezellige etentjes hebt.

Wat heeft de toekomst voor jullie in petto?

We willen in ieder geval niet altijd maar streven naar meer, we zijn nu heel tevreden met waar we staan. We willen de winkels natuurlijk wel altijd blijven vernieuwen, dat blijft een eindeloos proces. Wat het juist zo leuk maakt. In Den Bosch zijn we pas een half jaartje open dus we gaan eerst deze winkel helemaal goed neerzetten. We willen eerst het huidige heel goed doen, voordat we weer nieuwe plannen gaan uitvoeren. 

Jullie verkopen veel interieurspulletjes, hoe ziet jullie droomhuis eruit? En waar staat ‘ie?

Eigenlijk dromen we allebei uiteindelijk wel van een boerderijtje in de natuur met veel dieren. We vinden het heel belangrijk om dicht bij vrienden en familie te wonen dus ik denk dat het dan wel in het gezellige Brabant zou zijn. Voor nu wonen we stiekem al in ons droomhuisje. Het zit boven onze winkel en is heel mooi oud. Het heeft hoge plafonds, er valt veel licht binnen en heeft een heel groot dakterras. Qua interieur hebben wij gelukkig ook dezelfde smaak, we houden allebei van verweerde en gebruikte meubels. En het is niet volgens alle trends ingericht, maar erg op gevoel.

 

Moments of Light's ambitie is om mensen mooie momenten met elkaar te laten delen of erbij stil te staan. Wat is jullie favoriete moment en waarom?

Zo’n avond dat je niet eens door hebt dat het donker wordt omdat je zo aan het kletsen en eten bent met vrienden. Lekker eten, wijntje erbij, de dieren liggen een beetje te luieren. Heerlijk!

Welke ervaring met Daily Poetry zullen jullie nooit vergeten?

Het moment dat wij onze tweede winkel gingen openen, was wel zo’n ervaring. Dat je naar beneden loopt en de deuren open gooit en bedenkt dat wij dit helemaal zelf bedacht en gecreëerd hebben, dat vind ik wel bijzonder.

Naast partners in crime voor Daily Poetry, zijn jullie ook nog eens een Lovebirds, nog do’s and don’t voor mensen die dezelfde stap willen wagen?

Nooit aan beginnen haha! Nee, ik denk dat je heel goed moet weten waar je allebei goed in bent en de taken daar ook naar moet verdelen. Ook werken wij maar 1 of 2 dagen in de week samen en de rest van de week staan we allebei in een andere winkel. Dat geeft denk ik ook veel ruimte en rust. En het scheelt dat we over het algemeen wel dezelfde smaak hebben en het vaak met elkaar eens zijn!

Wil je er een keertje shoppen?
Dit is het adres van Daily Poetry in Den Bosch:

Vughterstraat 72
5211 GK
Den Bosch
www.daily-poetry.nl 

4 reacties

mrt. 28, 2021 • Gepost door tuweevwctx

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

feb. 02, 2021 • Gepost door foakarmi

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500 Mg bbj.fdjo.momentsoflight.nl.ulw.ce http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

jul. 07, 2016 • Gepost door Daysia

sabarlah pkr pru13 nanti kita perintah mayislaa, pastu kita tukar uniform polis dan fru, semua polis dan fru kita wajibkan pakai skirt macam polis india tahun 50an

jun. 23, 2015 • Gepost door eigenschappen van groene thee

Zeer mooie post hier bedankt voor dat ik altijd graag en zoek Dergelijke onderwerpen en alles wat met hen verbonden.
eigenschappen van groene thee http://www.groenthee.com/groene-thee/eigenschappen-van-groene-thee

Laat een bericht achter

Nederlands