Moments of Light

Glamour op bezoek bij Moments of Light

Anne-Floor Sinnige is oprichter van het merk Moments of Light. Ze verkoopt luxe geurkaarsen die door middel van persoonlijke gedichten zijn gekoppeld aan bijzondere momenten. De kaarsen zijn verrijkt met de heerlijkste geuren van een gerenommeerd parfumhuis.

Hoe kwam je op het idee?

“Ik was met een paar goede vriendinnen op een huwelijk in Thailand. Het was midden in de nacht en we stonden op een heuvel. Nadat het helemaal los was gegaan op het feest met fijne muziek en knallend vuurwerk, lieten we wenslampionnen op in de lucht. De uitgelaten sfeer sloeg om naar een rustgevende, serene sfeer. Ik keek om me heen nadat ik mijn wens had gedaan en besefte dat het zo goed voelt om belangrijke momenten de delen met elkaar en er even bij stil te staan. En dat gebeurde simpelweg door de kracht van een beetje warmte en licht. Later besefte ik me pas dat op dat moment eigenlijk Moments of Light werd geboren.”

Waarom wilde je dit product maken?

“Los van de heerlijke geuren en de fijne ingrediënten die we gebruiken, zorgt het geven van een geurkaars voor een bijzonder moment tussen de gever en de ontvanger. Misschien een glimlach, een moment van inspiratie of een gevoel van dankbaarheid. De positieve teksten brengen mensen dichter bij elkaar. Als ik daar aan kan bijdragen, dan vind ik dat heel mooi.”

Wat zijn de belangrijkste lessen over ondernemerschap die je tot nu toe hebt geleerd?

“Zorg dat je je eigen talenten optimaal benut. Daar maak je het verschil mee. En accepteer ook hulp van anderen, ook al kun je ze niet betalen. Zonder mijn vriend, zus, ouders, tante en beste vriendin was ik nooit zover gekomen. Zij staan altijd paraat. Verder is het het belangrijk dat je risico’s durft te nemen als je wilt groeien en is het goed om doelen te stellen. Zonder focus kom je geen stap verder.”

Wat zijn je ambities, waar droom je van?

“Ik wil graag internationaal uitbreiden met collecties waar klanten gelukkig van worden, bijvoorbeeld met een bad & body lijn in 2016. Ik zou het fantastisch vinden als onze producten binnen een paar jaar ook verkrijgbaar zijn in Amerika en Australië.”

http://www.glamourconceptstore.nl/brands/moments-of-light/ 

 

Nederlands