Moments of Light

LOFT in Arnhem, Apeldoorn & Zwolle

Als er iemand lef heeft, dan is Lianne het wel. Een oude dansacademie in Arnhem toverde ze om tot woonhuis en interieur- en cadeauwinkel LOFT. Er zijn ook nog 2 prachtige vestigingen in Zwolle & Arnhem. Een walhalla van leuke, grappige, lieve, originele cadeaus en woonaccessoires. Maar ook voor meubels kun je hier terecht. Het plezier dat Lianne heeft in het runnen van deze zaak, straalt er van af. 

Wie zijn de gezichten achter LOFT?
Ik, Lianne en mijn vriend Wouter. Hij doet vooral de organisatorische en de financiële kant, ik het reilen en zeilen in de winkels, de inkoop & de styling.

Omschrijf LOFT in 3 woorden?
Inspiratie, passie en liefde.
(Dit vind ik een moeilijke haha. 3 woorden zijn veel te weinig. Ik word gelukkig en blij van onze meiden die er iedere dag weer een feestje van maken, gelukkig van blije klanten en vooral van een fijne samenwerking met passievolle mensen achter onze merken).

Wat is het geheim van een goed interieur?
Een interieur moet goed voelen, bij je passen. Niet alles hoeft duur te zijn. Vaak kun je, door eigen spullen op een andere manier neer te zetten, ineens spanning creëren.  En met het toevoegen van wat accessoires iets nieuws en iets moois maken. Het belangrijkste is dat de basis goed is.

 

Moments of Light heeft de ambitie om mensen mooie/belangrijke momenten in het leven met elkaar te laten delen of erbij stil te staan. Wat is jouw favoriete moment en waarom?

The Moments of Fuck It!Omschrijf je ideale dag.

Starten met goddelijk lekkere cappuccino op een plek waar het fijn is, met mensen om me heen waar ik vrolijk en gelukkig van word. Ik hou van mijn werk, dus bij een ideale dag hoort dat er ook bij. En dan heb ik het niet over administratie en mail, haha. Meestal ontstaat er gewoon iets als ik op de vloer sta, dan komen de ideeën en aan het einde van de dag hebben we samen de hele winkel omgegooid. Dat geeft enorme voldoening! ‘s Avonds lekker eten met ons gezin en gewoon niets, samen op de bank.

Je hebt wel lef! Een oude dansacademie omtoveren tot woonhuis en winkel in Arnhem + nog 2 prachtige vestigingen in Apeldoorn & Zwolle. Wat drijft jou?

Ik heb een eindeloze drang om te creëren, zie altijd mogelijkheden. Ik denk ook altijd dat iets zo gedaan is, zo gemaakt is en niets tijd kost. Ik ben enorm impulsief. En ik krijg energie van mensen met een passie.

 

Wat heeft de toekomst voor jou in petto?

Wij zitten altijd vol met plannen, houden van creëren. Al blijft het vaak ook bij fantasie en dromen. Vooral op vakantie, waar we ook zijn. Onze kinderen gaan er ook helemaal in mee: een winkel,  een hotel, een B&B; we hebben heel wat plannen die nog uitgevoerd kunnen worden. We willen nog graag een uitbreiding doen in Zwolle met de meubelen, zoals we nu in Arnhem een FURNITURE DEPARTMENT hebben.

En ja, we hebben nog wel iets dat we heel graag willen, dat houden we nog even geheim…

Welke ervaring met LOFT zal je nooit vergeten?

Het moment dat mijn vriend out of the blue thuis kwam en zei: „Ik heb een pand gehuurd, je moet morgen nog wel even kijken, dan kan jij helemaal je ding gaan doen, al je creativiteit kwijt en je passie volgen!”.
3 maanden later was er LOFT.

Hoe wonen mensen in het jaar 3000?

Oei, ik leef in het moment, ik denk niet zo vooruit, eigenlijk.

Tot slot: Wat is voor jou de sleutel tot geluk?

Gezondheid, gezin, familie, lieve mensen om me heen, een goede balans tussen rust en vol power en overgave alles doen, geluksmomenten, “all we have is NOW”.

Dank je wel, Lianne!

Zelf een kijkje nemen? Je vind LOFT hier:

LOFT Arnhem
Weverstraat 39
6811 EM

LOFT Zwolle
Koningsplein 11
8011 TD

LOFT Apeldoorn
Korenpassage 15-17-19
7311 LZ 

 

Nederlands