Moments of Light

Copy-paste,een zonde of feest?

Ik knipper 2 keer met mijn ogen; The Ritual of Light, lees ik dat nu goed? Het lijkt verdacht veel op Moments of Light, maar ik kan niet geloven dat het iets met elkaar te maken zal hebben. Ik ga op verder onderzoek uit; op hun website zie ik de witte lichtstipjes van wenslampionnen over de donkere achtergrond van het beeldscherm zweven. Net als een foto op mijn site. 

Ik denk terug aan de oudejaarsnacht van 2013 op 2014. De nacht dat ik met mijn vriendinnen in Thailand op het huwelijk van een goede vriend stond. Na een avond vol feest, lieten we om twaalf uur wenslampionnen op. Een moment om stil te staan bij alles wat er de afgelopen tijd was gebeurd, een moment om dankbaar te zijn voor de mensen die dichtbij staan en ik denk aan mijn familie. Ik ben zo ontzettend blij dat ze er nog zijn en ik kijk om me heen.

De uitgelaten partysfeer is omgeslagen naar een serene stemming. Ik zie dat alle mensen op die heuvel, in the middle of nowhere, hun lampion volgen in de pikzwarte heldere nacht en stilstaan bij wat voor hen belangrijk is. Het is zo mooi om dit soort momenten met elkaar te delen. En dat simpelweg door warmte en licht.

Het zaadje voor Moments of Light is geplant. Bij thuiskomst begin ik een geurkaarsenlijn Moments of Light. Een collectie gebaseerd om momenten die je met elkaar wilt delen of waarbij je zelf bij stil wilt staan, zoals liefde, vriendschap, dankbaarheid, stilte…

Voor me ligt het Winter Magazine van The Ritual of Light en ik lees de editorial van Rituals CEO en oprichter Raymond Cloosterman. Hij schrijft dat het draait om betekenisvolle momenten, liefde en vriendschap. Ik weet niet of ik me gekopieerd of vereerd moet voelen, maar ik kies voor laatste, want ik ben het volledig met hem eens.

Bekijk onze Moments of Light geurkaarsen collectie

 

 

 

Laat een bericht achter

Nederlands